+34 620 297 105 rpares@palaucowork.com

T’interessa enriquir-te de sinergies d’altres professionals com tu?

L’espai Palau CoWork és perfecte si vols conèixer a d’altres freelance, no necessàriament de la teva mateixa professió.

De fet, es tracta d’un espai ideal per posar-te en contacte amb professionals que ofereixin serveis complementaris als teus i que en un futur puguin convertir-se en socis o clients.

Si necessites informació sobre
tarifes personalitzades
no dubtis en contactar amb nosaltres.

T’interessa reduir despeses estructurals fixes?

No has de pagar un local sencer ni el 100% de les seves despeses associades (llum, aigua, assegurança, Internet,…), sinó simplement pagaràs una quota fixa per utilitzar aquest espai i aquests serveis.

Com a objectiu bàsic compartiràs espai amb altres professionals independents interessats igual que tu en beneficiar-se d’aquests avantatges.

T’interessa un espai de treball 100% actual en un dels racons més bonics de la nostra ciutat?

La ubicació i format de l’espai Palau CoWork, al Pati del Palau del nucli antic de La Seu d’Urgell farà que anar a treballar, tot i el complicat que pugui estar tot plegat, sigui un veritable plaer. T’ajudarà a positivar sense cap dubte. Moment de canvis, moment d’oportunitats.

Treballaràs amb llum de dia en un espai obert i molt agradable.

Respectem les persones, creiem en l’esforç, compartim els somnis.

T’interessa està connectat amb la millor connexió possible?

Palau CoWork ha tancat un acord de col·laboració amb Cadí Telecom i disposa de la darrera tecnologia quant a connectivitat. Et podràs centrar únicament en desenvolupar i atendre el teu projecte  en les millors condicions.

No es comparteixen ordinadors, portàtils o tauletes. Cadascú es porta i utilitza el seu material habitual de treball personal.

T’interessa disposar de sala de reunions, presentacions o videoconferència?
Tot al teu abast perquè puguis comunicar i presentar als teus clients el teu treball.
Necessites imprimir en diferents formats?
T’oferim un multi espai amb la darrera tecnologia de veu i dades i totes les comoditats perquè puguis atendre als teus clients  amb el confort i professionalitat que tant tu com ells, us mereixeu.
T’interessa disposar d’un punt de treball obert les 24 hores els 365 dies de l’any?

La teva tarjeta unipersonal et facilitarà l’entrada i la utilització de despatx i sales en els horaris més adients a les teves necessitats. L’accés a l’espai té control de videovigilància.

Disposem de diferents tarifes d’utilització d’espai que s’ajustin a les teves necessitats.

T’interessa dinar a la feina i no perdre les hores del migdia en desplaçaments...?

Aquest doncs pot ser el teu espai…

Tindràs la possibilitat de menjar en el mateix espai, ja que el Palau CoWork disposa d’office. Aquesta és una altra dels avantatges d’aquest espai de coworking, sobretot si no t’agrada menjar sol, i ets dels que no t’encaixa prendre’t dues llargues hores al migdia per desplaçar-te, dinar, etc.

Precisament estem convençuts que aquesta estona és un dels moments més apropiats per socialitzar-te amb la resta de professionals que esteu compartint l’espai.

El Palau CoWork de La Seu de Urgell te ofrece la posibilidad de alquilar un despacho o punto de trabajo para diferentes tipos de actividades según tus necesidades.

Síguenos

ENGLISH TRANSLATION
COURTESY OF/Gert JJ Boshoff (ZA)